Las Rzeczy
0
  • Rzecz naukowa
  • Rzecz literacka
  • Redakcja
Newsletter "Lasu Rzeczy" ZAPISZ SIĘ
Las Rzeczy
0
Las Rzeczy
0
  • Rzecz naukowa
  • Rzecz literacka
  • Redakcja
Obecnie najpopularniejsze

Noli me tangere. Czy można dotknąć Chrystusa?

10 września 2020

But w butonierce jako wykładnia poetyki Jasieńskiego

20 sierpnia 2020

Bóg, człowiek, szatan i milczący poeta. Interpretacja wybranych utworów z cyklu Zdania i uwagi Adama Mickiewicza

25 sierpnia 2020

Bluszczowatość – dialektyka czy inwencja? Juliusz Słowacki w oczach krytyków w XIX wieku

10 września 2020
Las Rzeczy > Blog > Rzecz naukowa > Rozmowy > Mateusz Tomica
Rozmowy

Mateusz Tomica

Redakcja
Posted by Redakcja

Rozmowa II: z Mateuszem Tomicą rozmawia Magdalena Saganiak (UKSW).


Materiał dodatkowy

Na fortepianie gra Mateusz Tomica

Tagi Spec Duszniki
0 Udostępnień
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Pintereście Udostępnij przez e-mail
Redakcja 5 sierpnia 2021
Poprzedni artykuł Piotr Alexewicz, Piotr Pawlak, Adam Kałduński i Maciej Wota
Następny artykuł Adam Kałduński

Zostaw odpowiedź

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Zachęcamy do lektury poniższych tekstów:

Rzecz naukowa

„Byle w piekłach nie tknęła potrawy”, czyli droga od dzieciństwa do dorosłości poprzez mitologiczny Hades w filmie Guillermo del Toro Labirynt fauna

3 października 2021
Rzecz naukowa

Wpływ prawa na obyczajowość społeczeństwa rzymskiego między II a I w. p.n.e. i związana z tym ewolucja zasad ucztowania

3 października 2021
Rzecz naukowa

Agathos Daimon – Dionizos a Ukrzyżowany: dionizyjskie aspekty Misterium Eucharystii

3 października 2021
Rzecz naukowa

Starożytna agape jako przykład chrześcijańskiej fraternizacji

3 października 2021
Wczytaj więcej
Las Rzeczy

© 2021 UKSW. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nasza strona używa plików cookies, aby poprawić jakość strony. Korzystając z niej, zgadzasz się na ich użycie.

Akceptuję